Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tarragona

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tarragona inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tarragona miniguide

Leiebil Tarragona
Bilutleie Tarragona

Tarragona er hovedstaden i provinsen med samme navn som befinner seg nordøst i Spania og tilhører regionen Catalonia. Byen er en havneby ved Middelhavet hvorfra det eksporteres jordbruksvarer. Den populære storbyen Barcelona ligger bare 100 km nord for Tarragona, mens landets hovedstad Madrid befinner seg hele 550 km vest for Middelhavskysten. Tarragona ligger ved bredden av elven Francolí og har et innbyggertall på ca. 155 000 (2009).

Som de fleste andre stedene langs Costa Dorada er også Terragona et ypperlig feriested med varmt klima og lange strender. I tillegg er det mye historie og kultur i området, og man kan fortsatt se en 35 km lang akvedukt og romerske ruiner som er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Port Aventura er en av Europas største fornøyelsesparker og ligger ca. 12 km sør for byen. Hvert år arrangeres det festivaler som den kjente Tarragona International Dixieland Festival.

Reus Airport er en internasjonal flyplass som befinner seg ca. 10 km utenfor bykjernen.