Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Frauenfeld

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Frauenfeld inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Frauenfeld miniguide

Leiebil Frauenfeld

Bilutleie Frauenfeld / Photo by Odanata

Frauenfeld (22.000 innbyggere) er hovedstad i kantonen Thurgau, som ligger nord i Sveits, ca. 43 km sørvest for Zürich. Flertallsspråket i byen er tysk.

Frauenfeld er en by som har satset mye på kreative møteplasser fo kunst- og kulturaktiviteter. Kulturzentrum Eisenwerk holder for eksempel til i et nedlagt jernverk – og inneholder i dag lokaler både for teater, konserter og billedkunst.

Litt utenfor byen ligger det tidligere klosteret Kartause Ittingen, som både fungerer som kurssenter og som huser Thurgau Kunstmuseum.  I komplekset finnes det også en populær restaurant.

Ellers er Frauenfeld særlig kjent for den internasjonale rock- og hip hop-festivalen OpenAir-Frauenfeld, som har vært arrangert her hvert år siden 1985. Hit kommer mange verdenskjente artister for å opptre, og årlig er det rundt 100.000 mennesker som besøker festivalen.

Nærmeste flyplass er Flughafen Zürich, som er detn største lufthavnen i Sveits.

Norsk bokmål