Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Frauenfeld

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Frauenfeld inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Frauenfeld miniguide

Leiebil Frauenfeld
Bilutleie Frauenfeld / Photo by Odanata

Frauenfeld (22.000 innbyggere) er hovedstad i kantonen Thurgau, som ligger nord i Sveits, ca. 43 km sørvest for Zürich. Flertallsspråket i byen er tysk.

Frauenfeld er en by som har satset mye på kreative møteplasser fo kunst- og kulturaktiviteter. Kulturzentrum Eisenwerk holder for eksempel til i et nedlagt jernverk – og inneholder i dag lokaler både for teater, konserter og billedkunst.

Litt utenfor byen ligger det tidligere klosteret Kartause Ittingen, som både fungerer som kurssenter og som huser Thurgau Kunstmuseum.  I komplekset finnes det også en populær restaurant.

Ellers er Frauenfeld særlig kjent for den internasjonale rock- og hip hop-festivalen OpenAir-Frauenfeld, som har vært arrangert her hvert år siden 1985. Hit kommer mange verdenskjente artister for å opptre, og årlig er det rundt 100.000 mennesker som besøker festivalen.

Nærmeste flyplass er Flughafen Zürich, som er detn største lufthavnen i Sveits.