Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Falköping

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Falköping inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Falköping miniguide

Leiebil Falköping
Bilutleie Falköping – Foto: © Harri Blomberg

Falköping ligger i Västra Götalands län, som har sin beliggenhet i sørvestre del av Sverige. Byen har omlag 16.000 innbyggere, og ligger mellom to platåfjell – Ålleberg (330 m.o.h.) og Mösseberg (324 m.o.h.).

Falköping ligger 150 km nordøst for den større kystbyen Göteborg.

I sentrum ligger gågaten «Storgatan» med butikker og caféer, og Stora Torget er en hyggelig samlingsplass der fontenen «Venus i badet» fra 1931 står. Litt sør for Stora Torget finner man Gamla Stan – med sine små hus fra 1800-tallet. Ellers har byen flere kunstgallerier og et teater.

Av byens turistattraksjoner er kanskje Falbygdens Museum den mest populære. Dette er et lokalhistorisk museum med utstillinger av gjenstander fra steinalderen og frem til 1800-tallet.

Også byens steinkirke fra 1100-tallet – «St. Olofs Kyrka» er verdt et besøk. Enkelte vil nok innom Lennart Magnusson Motorcykelmuseum – der 120 motorsykler fra ulike tidsepoker er utstilt.

For dem som ønsker seg bademuligheter, kan «Odenbadet» i Fälköping tilby både utendørs og innendørs svømmebasseng.

Mösseberg har også flere attraksjoner, bl.a. en mindre dyrepark med kaniner, påfugler og gjess samt Mösseberg utsiktstårn – som er 35 meter høyt, og gir besøkende flott utsikt over byen.

Nærmeste flyplass er Jönköping Airport, som ligger 70 km sørøst for Falköping. Herfra går det direkteruter til Stockholm – Arlanda.