Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Helsingborg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Helsingborg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Helsingborg miniguide

Leiebil Helsingborg

Bilutleie Helsingborg

Helsingborg ligger i Skåne län i Sør-Sverige, og har 92.000 innbyggere (2007). Byen har sin beliggenhet der sjøområdet mellom Sverige og Danmark – Öresund –  er på det smaleste.  Sjøområdet er kun 4 km langt, og det har vært fergeforbindelse mellom Helsingborg og den danske byen Helsingør siden 1892.

Helsingborg har et rikt kultur- og underholdningstilbud –  med museer, teater og konserthus. I  sentrum finnes også det 35 meter høye borgtårnet Kärnan fra 1300-tallet – en rest av det gamle festningsanlegget. Kärnan er en av byens største severdigheter, og fra toppen av tårnet har man fantastisk utsikt over byen.

Andre turistattraksjoner i Helsingborg er bl.a. Sankta Maria Kyrka fra 1100-tallet i romansk stil, Dunkers Kulturhus –  en arkitektonisk severdighet som også rommer kunstutstillinger, musikkscene, turistbyrå og restaurant, Fredriksdal Friluftsmuseum – med sine kulturhistoriske bygninger og sin botaniske hage, Sofiero Slott og Slottspark  samt Tropikariet – der hele familien kan lære mer om eksotiske dyr.

Ellers har byen flotte badestrender, hyggelige parker og torg samt gode shoppingmuligheter.

Ängelholm – Helsingborg Airport ligger 34 km nord for sentrum, og har bl.a. direkteruter til Stockholm.

Norsk bokmål