Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Helsingborg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Helsingborg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Helsingborg miniguide

Leiebil Helsingborg
Bilutleie Helsingborg

Helsingborg ligger i Skåne län i Sør-Sverige, og har 92.000 innbyggere (2007). Byen har sin beliggenhet der sjøområdet mellom Sverige og Danmark – Öresund –  er på det smaleste.  Sjøområdet er kun 4 km langt, og det har vært fergeforbindelse mellom Helsingborg og den danske byen Helsingør siden 1892.

Helsingborg har et rikt kultur- og underholdningstilbud –  med museer, teater og konserthus. I  sentrum finnes også det 35 meter høye borgtårnet Kärnan fra 1300-tallet – en rest av det gamle festningsanlegget. Kärnan er en av byens største severdigheter, og fra toppen av tårnet har man fantastisk utsikt over byen.

Andre turistattraksjoner i Helsingborg er bl.a. Sankta Maria Kyrka fra 1100-tallet i romansk stil, Dunkers Kulturhus –  en arkitektonisk severdighet som også rommer kunstutstillinger, musikkscene, turistbyrå og restaurant, Fredriksdal Friluftsmuseum – med sine kulturhistoriske bygninger og sin botaniske hage, Sofiero Slott og Slottspark  samt Tropikariet – der hele familien kan lære mer om eksotiske dyr.

Ellers har byen flotte badestrender, hyggelige parker og torg samt gode shoppingmuligheter.

Ängelholm – Helsingborg Airport ligger 34 km nord for sentrum, og har bl.a. direkteruter til Stockholm.