Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lund

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lund inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lund miniguide

Leiebil Lund
Bilutleie Lund

Lund ligger i Sør-Sverige, og tilhører Skåne län. Selve byen har 76.200 innbyggere (2005), mens hele kommunen har et folketall på 109.000 (2009). Byen ligger nær Øresund – omlag 17 km nordøst for Malmö, og bare 60 km fra Danmarks hovedstad København.

Lund ble grunnlagt omkring år 990, og er en av landets eldste byer. Lund er mest kjent for sitt universitet som ble innviet 1882, og har idag har ca. 30.000 studenter.

Byen har et rikt kulturliv med teatre, museer, kunstgallerier og konsertscener. I tillegg har byen gode shoppingmuligheter og et yrende natteliv. Arkitekturen i sentrum består av en blanding av den gamle bykjernen og moderne bygninger.

Lunds Domkyrka fra 1100-tallet er en av byens mest besøkte severdigheter. Andre turistattraksjoner i byen er: Det kulturhistoriske Museum, Lunds gamla observatorium fra 1867, Lunds Konsthall – med svensk og nordisk samtidskunst, Skissernas Museum, Zoologisk Museum, Historiska Museum – med Domkirkemuseet og middelalderutstilling samt byens botaniske hage – med over 7000 ulike planter.

Nærmeste flyplass er Malmö – Sturup Airport, som ligger 26 km sørøst for Lund.