Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Malmö Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Malmö Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Malmö Lufthavn miniguide

Leiebil Malmö Lufthavn
Bilutleie Malmö Lufthavn – Foto: © Jorchr

Malmö Lufthavn, også kalt Sturup lufthavn (IATA: MMX), er en flyplass som befinner seg like utenfor Svedala ca 28 km fra Malmö, 26 km fra Lund og 55 km fra sentrum av København. Det går flybuss fra flyplassen til både Malmö og Lund, og det er planer om å bygge jernbane til København. De bilutleiefirmaene som er representert er Avis, Europcar, Hertz, Budget, Mabi og Sixt.

1 527 220 passasjerer besøkte Malmö lufthavn i 2009, og det er Sveriges 5. største flyplass. Den besøkes av svært mange charterfly som først og fremst flyr i perioden januar til juni til destinasjoner i Sør-Europa og Tyrkia. Hele 3 forskjellige selskaper flyr til Bagdad fra Malmö.

Malmö Lufthavn har 5 forskjellige barer, kafeer og restauranter, og 3 butikker som inkluderer en taxfree-butikk. Andre fasiliteter er internettkafeer, konferansesenter, minibank. Best Western Sturup Airport Hotell ligger på selve flyplassen.