Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Nyköping

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nyköping inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nyköping miniguide

Leiebil Nyköping

Bilutleie Nyköping

Nyköping, som har ca. 40.000 innbyggere, ligger ved østersjøen – ca. 100 km sørvest for Stockholm – og er administrativt sentrum i Södermanlands (Sörmlands) län. Elva Nyköpingsån renner gjennom byen. Nyköpingsån fikk bystatus i 1444, men er enda eldre – sannsynligvis en av Sveriges aller eldste byer.

Av arkitektoniske severdigheter må S:T Nicolai kyrka og Alla Helgona kyrka nevnes – begge fra 1200-tallet. Ellers er Nyköpinghus byens fremste attraksjon. Det ble oppført som kastell/borg allerede på 1100-tallet – men ombygget til slott 400 år senere. Slottstårnet disponeres av Sörmlands Museum til utstillinger.

2 km sør for byen ligger Arnö Herrgård – oppført som gods på 1200-tallet, men ombygget til sitt nåværende utseende i 1863. Ellers er Nynäs Slott, 30 km nord for Nyköping, en populær turistattraksjon. Det er et renessanseslott som opprinnelig ble oppført rundt 1650, men restaurert om delvis ombygget i 1860-årene. Slottet ligger idyllisk til i en vakker park.

Nærmeste flyplass er Stockholm-Skavsta Internasjonale Flyplass, som ligger 6 km nordvest for Nyköping sentrum.

Norsk bokmål