Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Nyköping

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nyköping inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nyköping miniguide

Leiebil Nyköping
Bilutleie Nyköping

Nyköping, som har ca. 40.000 innbyggere, ligger ved østersjøen – ca. 100 km sørvest for Stockholm – og er administrativt sentrum i Södermanlands (Sörmlands) län. Elva Nyköpingsån renner gjennom byen. Nyköpingsån fikk bystatus i 1444, men er enda eldre – sannsynligvis en av Sveriges aller eldste byer.

Av arkitektoniske severdigheter må S:T Nicolai kyrka og Alla Helgona kyrka nevnes – begge fra 1200-tallet. Ellers er Nyköpinghus byens fremste attraksjon. Det ble oppført som kastell/borg allerede på 1100-tallet – men ombygget til slott 400 år senere. Slottstårnet disponeres av Sörmlands Museum til utstillinger.

2 km sør for byen ligger Arnö Herrgård – oppført som gods på 1200-tallet, men ombygget til sitt nåværende utseende i 1863. Ellers er Nynäs Slott, 30 km nord for Nyköping, en populær turistattraksjon. Det er et renessanseslott som opprinnelig ble oppført rundt 1650, men restaurert om delvis ombygget i 1860-årene. Slottet ligger idyllisk til i en vakker park.

Nærmeste flyplass er Stockholm-Skavsta Internasjonale Flyplass, som ligger 6 km nordvest for Nyköping sentrum.