Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Stockholm Skavsta Airport

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stockholm Skavsta Airport inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stockholm Skavsta Airport miniguide

Leiebil Stockholm Skavsta Airport
Bilutleie Stockholm Skavsta Airport – Foto: © Svens Welt

Stockholm Skavsta Lufthavn (NYO) befinner seg 100 km sør for Stockholm og 7 km fra byen Norrköping. Det går buss mellom flyplassen og byene Stockholm, Södertälje, Norrköping and Linköping. Europcar, Budget, Sixt, Hertz og Avis er de bilutleiefirmaene som holder til på flyplassen.

Rundt 2,5 millioner passasjerer besøker Stockholm Skavsta Lufthavn hvert år, og det er den 3. største flyplassen i Sverige. Det er først og fremst lavprisselskaper som betjener flyplassen som er hovedbase for Ryanair. Ryanair flyr direkte til rundt 40 forskjellige europeiske destinasjoner.

Stockholm Skavsta Lufthavn har et enkelt utvalg av butikker, kafeer, barer og restauranter. Flyplassen har også internettilgang, bank og førstehjelp. Hotell Connetc ligger på selve flyplassen og har konferansemuligheter. Det har også  Park Inn Rezidor SAS ligger like i nærheten.