Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Skellefteå

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Skellefteå inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Skellefteå miniguide

Leiebil Skellefteå
Bilutleie Skellefteå – Foto: © Jörgen Lundqvist

Skellefteå, som har ca. 33.000 innbyggere, ligger i Västerbottens län – 94 km sør for Piteå og 136 km nord for Umeå. Skellefteälven renner gjennom byen, og avstanden fra sentrum til elvas utløp i Bottenviken er ca. 15 km. Der ligger Skelleftehamn (ca. 3.200 innbyggere), som fungerer som Skellefteås ”havneby”.

Skellefteå utviklet seg gradvis til et bysentrum fra rundt 1730 og fram til fulle kjøpstadsrettigheter ble oppnådd i 1845. Et kirkested hadde det imidlertid vært her helt fra 1100-tallet. Dagens hovedkirke, Skellefteås Landsförsamlings Kyrka, ble påbegynt på 1300-tallet – men er senere både blitt kraftig ombygget og utvidet. Sammen med bydelen Bonnstan (som omfatter 116 bevarte såkalte ”kyrkstugor”) og Sveriges eldste trebro (Lejonströmsbron fra 1737) inngår kirken i et kulturvernområde som kalles ”Skellefteå sockencentrum”. Dette området er byens største turistattraksjon.

Skellefteå har ellers mange friluftsakiviteter å by på – sommer som vinter. Det er flere typer vintersportsarenaer i og rundt byen – og sommerstid er det bl.a. gode muligheter for elve-fiske. Dessuten finnes det flere attraksjoner for barn, for eksempel sommerparken Lilleputtlandet og badelandet Vitbergsbadet (som for øvrig også er attraktivt for voksne).

Den regionale lufthavnen Skellefteå flygplats ligger 20 km sør for sentrum – og har faste ruter til Stockholm (Arlanda).