Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Stockholm Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Stockholm Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Stockholm Lufthavn miniguide

Leiebil Stockholm Lufthavn
Bilutleie Stockholm Lufthavn – Foto: © Andreas Trepte

Stockholm Arlanda Lufthavn (ARN) ligger 43 km nord for Stockholm og 40 km sørøst for Uppsala. Det fins både tog- og bussforbindelse mellom Arlanda og Stockholm. Mabi hyrbilar, Europcar, Hertz og Avis er de bilutleiefirmaene som holder til på flyplassen.

16,1 millioner passasjerer besøkte Stockholm Arlanda Lufthavn i 2009 noe som gjør den til den største flyplassen i Sverige og den 3. største i Norden etter København og Oslo. Fra Arlanda kan en fly til over 150 destinasjoner over hele verden. Den har 5 terminaler hvorav den nyeste av dem åpnet i 2002 som det går shuttle-buss imellom. De 3 mest populære internasjonale destinasjonene er København, Oslo og London. Stockholm Arlanda Lufthavn er hovedbase for  Nextjet, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Skyways Express og TUIfly Nordic

Stockholm Arlanda Lufthavn har svært godt tilbud for de som vil spise, drikke og shoppe med 35 ulike barer, kafeer og restauranter og i underkant av 50 butikker. Business- og konferansefasilitetene er også svært gode. I tillegg har Arlanda apotek, kapell, frisør, dusj og fitnessenter, bank, trådløst internett og legeklinikk. Radisson SAS SkyCity Hotel, Radisson SAS Arlandia Hotel og lavprishotellet Rest and Fly befinner seg på flyplassen.