Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Trelleborg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Trelleborg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Trelleborg miniguide

Leiebil Trelleborg
Bilutleie Trelleborg

Trelleborg er Sveriges sørligste by. Den har ca. 26.000 innbyggere og ligger i Skåne (som er navnet på både et landskap og et län).

Trelleborg er første gang nevnt i skriftlige kilder i 1257, men har sin opprinnelse tidligere – i vikingetiden – da det lå en ringborg (en såkalt ”trelleborg”) her. Denne er nylig rekonstruert etter et arkeologisk funn, og er i dag en av byens mest populære attraksjoner.

Andre severdigheter i Trelleborg er det gamle vanntårnet fra 1912 (der det i dag bl.a. er en café), Trelleborg Stadspark (anlagt i 1896) og kunstmuseet Axel Ebbes Konsthall.

Trelleborg er ellers kjent som en travel havneby, der det foregår en omfattende frakt både av gods og passasjerer. Det er ferjeforbindelse herfra både til Sassnitz, Rostock og Travemünde i Tyskland – og til Swinoujscie i Polen.

Den nærmeste større flyplassen er Malmö Airport (Sturup), som ligger i Svedala, 28 km nordvest for Trelleborg.