Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Trollhättan

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Trollhättan inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Trollhättan miniguide

Leiebil Trollhättan
Bilutleie Trollhättan – Foto: © Tubaist

Trollhättan er en industriby med ca. 46.000 innbyggere, som ligger i Västra Götalands län – 32 km øst for Uddevalla og 77 km nord/nordøst for Göteborg. Trollhättan fikk bystatus først i 1916 – og er mest kjent som produksjonssted for bilmerket SAAB (som i 2010 ble overtatt av den nederlandske bilfabrikanten Spyker Cars). Også flymotorfabrikken Volvo Aero ligger i Trollhättan.

De mest populære turist-attraksjonene i Trollhättan er knyttet til Göta Älv, som renner gjennom byen. Det gjelder fossen Trollhättefallen og – ikke minst –  den 82 km lange Trollhätte Kanal, som forbinder Sveriges største innsjø, Vänern, med Kattegatt. I den delen av kanalen som ligger ved selve Trollhättan finnes Polhems slussled, et slusesystem oppkalt etter konstruktøren Christopher Polhem (1661-1751). Prosjektet ble fullført i 1752, året etter Polhems død – men den eldste slusen (Lilla Edets sluss) ble anlagt en generasjon tidligere (1607).

Av andre severdigheter i byen må SAAB-museet og Innovatum Science Center nevnes. Ellers har det i løpet av de siste årene utviklet seg et spennende miljø for filmproduksjon i Trollhättan – populært kalt ”Trollywood”.

Den regionale flyplassen Trollhättan-Vänersborg flygplats (med ruter til Stockholms-lufthavnene Bromma og Arlanda) ligger 5 km nordøst for byen – mens nærmeste internasjonale flyplass er Landvetter i Göteborg.