Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Uppsala

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Uppsala inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Uppsala miniguide

Leiebil Uppsala
Bilutleie Uppsala

Uppsala, som ligger ca. 70 km nord for Stockholm, er administrativt sentrum i Uppsala län. Byen har rundt 130.000 innbyggere – og er med det Sveriges 4. største by. Den er dessuten en av landets viktigste universitetsbyer.

Uppsala Universitet ble grunnlagt allerede i 1477 – som det første universitetet i Norden.  Den eldste av de bevarte universitetsbygningene – Gustavianum (oppført i 1622) – inneholder i dag et spennende og innholdsrikt museum, og regnes som en av Uppsalas mest sentrale attraksjoner.

Byen har ellers en rekke historiske bygninger å vise fram. Mest berømt er Uppsala Domkyrka – en av Nord-Europas største katedraler (påbegynt på slutten av 1200-tallet). Også Uppsala Slott (påbegynt på 1500-tallet) – som ligger på en høyde i utkanten av sentrum, er et populært besøksmål.

I Uppsala er det dessuten flere flotte parker – bl.a. den 350 år gamle Botaniska Trädgården og den omtrent like gamle Linné-trädgården, oppkalt etter den verdensberømte svenske botanikeren Carl von Linné.  Også herregården Linnés Hammarby, 15 km sørøst for sentrum, er oppkalt etter ham. De eldste delene av dette bygningskomplekset har en historie som strekker seg tilbake til 1330-årene.

Nærmeste større flyplass er Arlanda, som ligger midt mellom Uppsala og Stockholm.