Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Khao Lak

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Khao Lak inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Khao Lak miniguide

Leiebil Khao Lak

Bilutleie Khao Lak

Khao Lak er et turiststed som har en sentral beliggenhet på kysten av halvøya Malaya. Her grenser stedet til Andamanhavet i vest og Burma noen kilometer lenger nord. Khao Lak tilhører provinsen Phang Nga og er et lite tettsted som livnærer seg på turisme. De fleste turistene kommer fra Europa og da spesielt Tyskland, Storbritannia og Skandinavia. Langs strandlinjen på omtrent 2-3 mil er det anslått at det bor omtrent 5000 (ingen årstallsreferanse).

Khao Lak er et ferieparadis, og turister besøker stedet for de lange, hvite strendene og det grønne havet. Av aktiviteter tilbys det rafting og kanoturer, og i området finnes det vakre fossefall og varmekilder. Mange som reiser til Khao Lak besøker også Similan Islands. Dette er en av verdens mest kjente og populære dykkesteder og fikk benevnelsen nasjonalpark i 1982. Øyene består av til sammen 9 øyer hvor man kan snorkle eller dykke og se de fantastiske korallrevene.

Phuket Internasjonale Flyplass ligger omtrent 80 km sør for Khao Lak.

Norsk bokmål