Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie České Budějovice

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i České Budějovice inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

České Budějovice miniguide

Leiebil Ceské Budejovice
Bilutleie České Budějovice

České Budějovice befinner seg sørvest i Tsjekkia og er den største byen i regionen Sydbøhmen med et innbyggertall på nesten 100 000 i 2009. České Budějovice ligger i området hvor elvene Malse og Vltava løper sammen, og hovedstaden Praha ligger ca. 160 km nord for byen. České Budějovice er en vakker industriby som ble grunnlagt i 1265.

Mange kjenner til bryggerivirksomheten som strekker seg tilbake til 1200-tallet. Det mest kjente ølet er Budweiser som i dag er like kjent som den amerikanske kopien med samme navn. Naměstí Přemysla Otakara II er et stort, gammelt og vakkert torg med blant annet søyleganger og er et av de største torgene i Europa. Rundt torget ligger flere av byens kjente severdigheter som St. Nicholas-katedralen med tårnet Black Tower fra 1500-tallet. Byens jernbanestasjon er fra 1832 og er den eldste i Europa.

Man kan enten fly til Linz Airport i Østerrike som ligger ca. 110 km unna, eller til Prague Ruzyně Airport like utenfor Praha.