Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kemer

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kemer inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kemer miniguide

Leiebil Kemer
Bilutleie Kemer

Kemer er en turistby som befinner seg på sørkysten av Tyrkia og grenser til Antalyabukta som fører ut i Middelhavet. Kemer tilhører provinsen Antalya og er omringet av Taurusfjellene, og det er omtrent 40 km til den populære feriebyen Antalya som ligger lenger nord. Kemer har en ca. 50 km lang kystlinje og er en kunstig by som ble bygd i 1910. I 2004 lå innbyggertallet på omtrent 5000.

Kemer frister med lange strender, grønt hav og en vakker og frodig natur med skog og fjell. Som de fleste andre feriestedene langs Middelhavet ligger det restauranter, barer og butikker langs strandpromenaden og i sentrum. Selv om Kemer er en ganske ny by, er det flere historiske områder og severdigheter rundt byen. Noen km utenfor Kemer ligger ruinene av oldtidsbyen Pergas som ble anlagt på 700-tallet f. Kr. Man kan se rester av blant annet et teater, romerske bad og akvedukter.

Antalya Airport tilbyr utenlandsflyvninger og ligger ca. 40 km nord for Kemer.