Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bonn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bonn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bonn miniguide

Leiebil Bonn
Bilutleie Bonn

Bonn ligger i vestre del av Tyskland – ca. 24 km sør for Köln, og tilhører delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen har 315.000 innbyggere (2007), og ligger ved elva Rhinen.

Bonn er sete for flere departementer og FN-organisasjoner, og har dessuten eget universitet –  som ble grunnlagt i 1777. Byen er også et viktig handel- og kultursentrum for regionen.

Komponisten Ludwig van Beethoven (1770-1827) ble født i Bonn, og en stor turistattraksjon i byen er hans hjemsted i Bonnegasse 18-26, som i dag er et museum.

Andre severdigheter i byen er bl.a. Art and Exhibition Hall med flotte kunstutstillinger, markedsplassen i sentrum med Rådhuset fra 1700-tallet, konserthuset Beethovenhalle, festningen Godesburg, Doppelkirche – kirke fra 1151, Egyptisk Museum og slottet Poppelsdorf.

Bonn har ellers flere teatre, en flott botaniske hage, gode shoppingmulighet med både små butikker og kjøpesentre samt et variert uteliv.

Nærmeste flyplass er Köln-Bonn Flyplass, som ligger 20 km nord for Bonn.