Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Freising

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Freising inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Freising miniguide

Leiebil Freising
Bilutleie Freising

Freising ligger sørøst i Tyskland ved elven Isar, og tilhører delstaten Bayern. Byen har 45.600  innbyggere (2008), og befinner seg kun 32 km nord for München.

Freising har et historisk sentrum fra middelalderen, der også torget Marienplatz ligger. Mariensäule fra 1674 er en av severdighetene på Marienplatz –  et høyt monument av Jomfru Maria, laget i rød marmor. Dette torget er også populært å besøke på grunn av sine hyggelige markeder.

Freising er berømt for de to åsene som dominerer landskapet  – Weihenstephan og Domberg («katedral-åsen»).

I den vestlige utkanten av byen ligger et tidligere klosterkompleks – Weihenstephan – som huser et av verdens eldste bryggerier (fra 1040). Besøkende kan få guidet omvisning i bryggeriet, og stedet har også en hyggelig restaurant.

Domberg –  eller katedral-åsen –  har flere historiske turistattraksjoner. Her ligger Domkirken (også kalt St. Maria und St. Korbinian-katedralen)  fra 1160-tallet, som ble ombygget i barokkstil i 1723. Man finner også Dombergmuseet her – et av de største kirkemuseer i verden – med malerier, skulpturer, medaler, klesplagg m.m.

Nærmeste internasjonale flyplass er München Franz Josef Strauss Flyplass, som ligger 11,6 km sør for Freising.