Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Oberhausen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oberhausen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Oberhausen miniguide

Leiebil Oberhausen

Bilutleie Oberhausen

Oberhausen, som har rundt 220.000 innbyggere (2008), ligger ved elva Emscher helt vest i Tyskland – i delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen ble offisielt til i 1862, og har en sentral beliggenhet i Tysklands største industriområde – Ruhrgebiet.

Oberhausen er bl.a. kjent for sine mange museer – særlig innenfor området industriell kultur. Det mest kjente er Gasometer Oberhausen – et teknisk og astronomisk museum som er lokalisert i en tidligere gasstank.

Byen har fått sitt navn etter Schloss Oberhausen, som ble oppført i begynnelsen av 1800-tallet på ruinene av en tidligere middelalderborg. Slottet har siden 1947 huset et spennende kunstgalleri, som stadig har blitt utvidet. I 1998 ble det gjenåpnet etter at det fått et spektakulært tilbygg i glass – og det er i dag kjent under navnet Ludwig Galerie

Ellers vil mange forbinde Oberhausen med Tysklands største kjøpesenter – CentrO – som ble åpnet i 1996 i en tidligere stålfabrikk. Butikkarealet er på hele 70.000 m2.

Det ligger to internasjonale lufthavner i Oberhausens nærområde: Düsseldorf Flyplass (22 km sør for byen) og Köln/Bonn Flyplass (46 km enda lengre sør).

Norsk bokmål