Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Oberhausen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oberhausen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Oberhausen miniguide

Leiebil Oberhausen
Bilutleie Oberhausen

Oberhausen, som har rundt 220.000 innbyggere (2008), ligger ved elva Emscher helt vest i Tyskland – i delstaten Nordrhein-Westfalen. Byen ble offisielt til i 1862, og har en sentral beliggenhet i Tysklands største industriområde – Ruhrgebiet.

Oberhausen er bl.a. kjent for sine mange museer – særlig innenfor området industriell kultur. Det mest kjente er Gasometer Oberhausen – et teknisk og astronomisk museum som er lokalisert i en tidligere gasstank.

Byen har fått sitt navn etter Schloss Oberhausen, som ble oppført i begynnelsen av 1800-tallet på ruinene av en tidligere middelalderborg. Slottet har siden 1947 huset et spennende kunstgalleri, som stadig har blitt utvidet. I 1998 ble det gjenåpnet etter at det fått et spektakulært tilbygg i glass – og det er i dag kjent under navnet Ludwig Galerie

Ellers vil mange forbinde Oberhausen med Tysklands største kjøpesenter – CentrO – som ble åpnet i 1996 i en tidligere stålfabrikk. Butikkarealet er på hele 70.000 m2.

Det ligger to internasjonale lufthavner i Oberhausens nærområde: Düsseldorf Flyplass (22 km sør for byen) og Köln/Bonn Flyplass (46 km enda lengre sør).