Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Offenbach

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Offenbach inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Offenbach miniguide

Leiebil Offenbach
Bilutleie Offenbach

Offenbach (offisielt navn: Offenbach am Main) ligger i den sentrale tyske delstaten Hessen – ved østbredden av elva Main, tvers overfor storbyen Frankfurt. Selv om byen har en tusenårig historie, er det først og fremst etter 2. verdenskrig den har ekspandert, først og fremst i egenskap av å være en industriforstad til Frankfurt. Offenbach har i dag ca. 120.000 innbyggere (2008).

Blant severdighetene i byen er det først og fremst tre slott/palasser som tiltrekker seg oppmerksomhet: Büsing-Palais (fra siste halvdel av 1700-tallet), Rumpenheim Schloss (1600- og 1700-tallet) og Isenberger Schloss (fra 1576), som i dag danner den bygningsmessige kjernen for designhøyskolen Hochschule für Gestaltung.

To av museene i Offenbach er spesielt populære besøksmål. Det gjelder Deutsche Ledermuseum (som dokumenterer byens tradisjonsrike lærindustri) og Klingspor-Museum (som er et museum for typografi og kalligrafi).

Et landemerke av nyere dato er den 120 meter høye skyskraperen ”City Tower”.

Frankfurt International Flyplass ligger 18 km sørvest for Offenbach sentrum.