Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Pirmasens

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pirmasens inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pirmasens miniguide

Leiebil Pirmasens
Bilutleie Pirmasens

Pirmasens ligger sørvest i Tyskland – i delstaten Rheinland-Pfalz – bare 12 km fra grensen mot Frankrike. Byen, som har ca. 43.000 innbyggere (2008), fikk kjøpstadsrettigheter i 1763 – men er nevnt i historiske kilder allerede fra rundt år 860.

Pirmasens ble i siste del av 1700-tallet bygget opp som en viktig garnisonsby, og den dominerende ekserserplassen (Ekserzierplatz) – med en ekserserhall som er den nest største i Europa (etter St. Petersburg i Russland) – er en av byens mest kjente attraksjoner.

Ellers er Schlossplatz selve ”hjertet” i den indre bykjernen. Her ligger det gamle rådhuset (Altes Rathaus) fra 1770 – og her finner man også en berømt fontene (Schlossbrunnen).

Pirmasens er ofte kalt ”Skobyen”, fordi det lenge var en betydelig skoproduksjon her. Et av byens populære besøksmål er da også det store skomuseet (Schuhmuseum Hauenstein). Det er også flere andre interessante museer her – bl.a. det nye Dynamikum – et teknisk museum som ble åpnet i 2008 i lokalene til den tidligere skofabrikken Rheinburger.

Nærmeste større lufthavn er Saarbrücken Flyplass, som ligger ca. 35 km vest for Pirmasens.