Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Speyer

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Speyer inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Speyer miniguide

Leiebil Speyer
Bilutleie Speyer

Speyer, som har ca. 50.000 innbyggere (2008), ligger ved Rhinen sørvest i Tyskland – i delstaten Rheinland-Pfalz. Byen er første gang nevnt i 496 e.Kr, og kalles da Spira – men allerede ti år f.Kr. lå det et romersk militæranlegg her.

Speyer er først og fremst kjent for sin imponerende domkirke – Kaiser- und Mariendom zu Speyer – som er verdens største romanske katedral. Den ble påbegynt i 1030 og innviet i 1061. 40 år senere ble den utvidet. Store deler av kirken ble ødelagt i 1689 under en krig med Frankrike, men gjenoppbygget i siste del av 1700-tallet. Den har siden 1981 stått på UNESCOs verdensarvliste.

En annen stor attraksjon i Speyer er Das Technik-Museum. Det ble åpnet i 1991 og omfatter bl.a. en samling av fly – deriblant et Boeing 747 og et Antonov An-22. I tillegg finner man her en 44 meter lang ubåt, flere ulike lokomotiver og en rekke andre tekniske innretninger.

Nærmeste internasjonale flyplass er Frankfurt Flyplass, som ligger 110 km nord for Speyer.