Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Velbert

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Velbert inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Velbert miniguide

Leiebil Velbert

Bilutleie Velbert – Foto: © Ticketautomat

Velbert, som er en mellomstor by med ca. 90.000 innbyggere (2008), ligger ved elva Ruhr vest i Tyskland – nærmere bestemt i delstaten Nordrhein-Westfalen. Den er en del av storbyområdet Rheinschiene, som bl.a. også omfatter delstatshovedstaden Düsseldorf. Det totale folketallet i dette området ligger på rundt 7,5 millioner. Velbert, som befinner seg i et åslandskap 200-300 m.o.h., er den høyestliggende byen her.

Byen er kjent for mange og store kulturarrangementer – bl.a. i byens 25 år gamle kulturelle storstue, Forum Niederberg. Her er det en teater- og konsertsal med plass til 700 mennesker, romslige kongressfasiliteter – samt et særegent museum: Deutsches Schloss- und Beschlägemuseum. Her finner man en stor samling historiske nøkler, låser, beslag og hengsler – noe som reflekterer Velberts lange tradisjoner som produksjonssted for nettopp slike artikler.

En annen populær attraksjon er Schloss Hardenberg i bydelen Neviges – et slott med opprinnelse på 1100-tallet, men som fikk sin nåværende utforming 500 år senere. Her foregår det jevnlig spennende kulturevenementer. I nærheten ligger ruinene av et borganlegg fra middelalderen – Burg Hardenberg.

Velberts mest berømte landemerke er radiomasten Rundfunksender Langenberg, som strekker seg hele 301 meter i været.

Det finnes en mindre regional flyplass 10 km nordvest for Velbert – Essen/Mülheim Flyplass, mens nærmeste internasjonale lufthavn er Düsseldorf Flyplass,  som ligger 27 km sørvest for byen.

Norsk bokmål