Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Velbert

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Velbert inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Velbert miniguide

Leiebil Velbert
Bilutleie Velbert – Foto: © Ticketautomat

Velbert, som er en mellomstor by med ca. 90.000 innbyggere (2008), ligger ved elva Ruhr vest i Tyskland – nærmere bestemt i delstaten Nordrhein-Westfalen. Den er en del av storbyområdet Rheinschiene, som bl.a. også omfatter delstatshovedstaden Düsseldorf. Det totale folketallet i dette området ligger på rundt 7,5 millioner. Velbert, som befinner seg i et åslandskap 200-300 m.o.h., er den høyestliggende byen her.

Byen er kjent for mange og store kulturarrangementer – bl.a. i byens 25 år gamle kulturelle storstue, Forum Niederberg. Her er det en teater- og konsertsal med plass til 700 mennesker, romslige kongressfasiliteter – samt et særegent museum: Deutsches Schloss- und Beschlägemuseum. Her finner man en stor samling historiske nøkler, låser, beslag og hengsler – noe som reflekterer Velberts lange tradisjoner som produksjonssted for nettopp slike artikler.

En annen populær attraksjon er Schloss Hardenberg i bydelen Neviges – et slott med opprinnelse på 1100-tallet, men som fikk sin nåværende utforming 500 år senere. Her foregår det jevnlig spennende kulturevenementer. I nærheten ligger ruinene av et borganlegg fra middelalderen – Burg Hardenberg.

Velberts mest berømte landemerke er radiomasten Rundfunksender Langenberg, som strekker seg hele 301 meter i været.

Det finnes en mindre regional flyplass 10 km nordvest for Velbert – Essen/Mülheim Flyplass, mens nærmeste internasjonale lufthavn er Düsseldorf Flyplass,  som ligger 27 km sørvest for byen.