Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Wiesbaden

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Wiesbaden inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Wiesbaden miniguide

Leiebil Wiesbaden
Bilutleie Wiesbaden

Wiesbaden er en by med rundt 285.000 innbyggere (2008), og ligger i den vestre delen av Tyskland. Byen er hovedstad i delstaten Hessen – til tross for at nabobyen Frankfurt am Main er betydelig større. Wiesbadens opprinnelse kan dateres til år 6 e.Kr., da romerne anla en festning der.

Byens middelaldersentrum ble ødelagt av to store branner på 1500-tallet. Den eldste bygningen, som fremdeles er bevart – og som er en sentral attraksjon – er det gamle rådhuset (oppført i 1610). Ellers er Schlossplatz et midtpunkt i den indre bykjernen. Dette historisk viktige torget er omgitt av en rekke monumentale 1800-tallsbygninger. De mest dominerende er Marktkirche fra 1850-årene (byens høyeste bygning, der spiret rager 92 meter over bakken) og Stadtschloss – et palass bygget rundt 1840 for hertug Wilhelm I. av Nassau.

Det finnes for øvrig flere byggverk i Wiesbaden som kan knyttes til hertugfamilien Nassau – først og fremst Erbprinzpalais (1813-17) i Wilhelmstrasse og Scloss Biebrich (1702), som ligger 4,5 km sør for sentrum (nær bredden av Rhinen).

Siden 2. verdenskrig har det vært et betydelig amerikansk militært nærvær i Wiesbaden – noe som har satt sitt preg på byen. Litt utenfor sentrum ligger nemlig hovedkvarteret til 1. US-panserdivisjon, og i mange år har også det europeiske hovedkvarteret for US Air Force (med militærflyplassen Wiesbaden-Erbenheim) vært lokalisert her.

Nærmeste sivile lufthavn er Frankfurt Internasjonale Flyplass, som ligger 30 km øst for Wiesbaden.