Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Montevideo Carrasco Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Montevideo Carrasco Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Montevideo Carrasco Lufthavn miniguide

Leiebil Montevideo Carrasco Lufthavn
Bilutleie Montevideo Carrasco Lufthavn – Foto: © Libertinus Yomango

Carrasco General Cesáreo L. Berisso Internasjonale Flyplass (MDV) ligger 19 km utenfor Montevideo. Det går busser mellom Montevideo og flyplassen. De bilutleieselskapene som er til stede er Hertz, Sixt, Budget og Europcar.

I 2008 besøkte 1.236.415 passasjerer Montevideo Lufthavn som er den største flyplassen i Uruguay. Montevideo Lufthavn har en helt ny og moderne terminal som ble åpnet i slutten av 2009 med kapasitet til 4,5 millioner mennesker hvert år. Fra Montevideo kan en reise til andre byer i Sør-Amerika, og noen destinasjoner i USA og Europa.

Montevideo Lufthavn som har 5 forskjellige butikker inkludert taxfree og 2 spisesteder. Andre fasiliteter er bank, postkontor og apotek. Det finnes ingen hotell på flyplassen.