Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Montevideo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Montevideo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Montevideo miniguide

Leiebil Montevideo
Bilutleie Montevideo

Montevideo (ca. 1,4 millioner innbyggere) er hovedstaden i Uruguay. Beliggenheten ved munningen av Rio de la Plata gjør den også til en viktig havneby – og til et knutepunkt for fiske i Atlanterhavet. Byen ble grunnlagt av spanjolene i 1726 og har vært landets hovedstad siden 1828.

Det er en rekke monumentale bygninger i Montevideo – særlig i empire-stil. Ellers er Catedral Metropolitana en av de arkitektoniske severdighetene. Den ble bygget i 1740 – men ombygget etter nyklassisistisk mønster allerede i slutten av samme århundre. Av mer moderne arkitektur kan det nevnes at Sør-Amerikas første skyskraper – Palacio Salvo (1925) – ble oppført her, og den er fremdeles en av Montevideos attraksjoner. Høyden (iberegnet antennen på toppen) er nøyaktig 100 m.

Andre nyere byggverk er TV-tårnet Torre Antell (158 m), som ble oppført i år 2000.  Og så har også Montevideo sitt World Trade Center – riktignok noe mindre enn det som 11/9 2001 ble et terrormål i New York.

Kystbyen Montevideo har også flotte badestrender i sin umiddelbare nærhet. To av de mest populære er Ramitez Beach og Pocitos Beach.

Flyplassen Carrasco Internasjonale Flyplass ligger 5 km utenfor byen.