Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Montevideo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Montevideo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Montevideo miniguide

Leiebil Montevideo

Bilutleie Montevideo

Montevideo (ca. 1,4 millioner innbyggere) er hovedstaden i Uruguay. Beliggenheten ved munningen av Rio de la Plata gjør den også til en viktig havneby – og til et knutepunkt for fiske i Atlanterhavet. Byen ble grunnlagt av spanjolene i 1726 og har vært landets hovedstad siden 1828.

Det er en rekke monumentale bygninger i Montevideo – særlig i empire-stil. Ellers er Catedral Metropolitana en av de arkitektoniske severdighetene. Den ble bygget i 1740 – men ombygget etter nyklassisistisk mønster allerede i slutten av samme århundre. Av mer moderne arkitektur kan det nevnes at Sør-Amerikas første skyskraper – Palacio Salvo (1925) – ble oppført her, og den er fremdeles en av Montevideos attraksjoner. Høyden (iberegnet antennen på toppen) er nøyaktig 100 m.

Andre nyere byggverk er TV-tårnet Torre Antell (158 m), som ble oppført i år 2000.  Og så har også Montevideo sitt World Trade Center – riktignok noe mindre enn det som 11/9 2001 ble et terrormål i New York.

Kystbyen Montevideo har også flotte badestrender i sin umiddelbare nærhet. To av de mest populære er Ramitez Beach og Pocitos Beach.

Flyplassen Carrasco Internasjonale Flyplass ligger 5 km utenfor byen.

Norsk bokmål