Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie New York

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i New York inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

New York miniguide

Leiebil New York

Bilutleie New York

New York er USAs største by. Den ligger på den nordamerikanske østkysten, i delstaten med samme navn.  Det  bor 8,5 millioner mennesker i New York (ca. 20 millioner i metropolområdet). Byen er delt inn i fem ”boroughs”, der Manhattan er selve ”hjertet”. De øvrige er Brooklyn, Bronx og Staten Island

New York, som er en av verdens ledensde metropoler, har alt som kan tenkes av storbyattraksjoner. Blant de aller mest berømte er skyskraperne, særlig på Manhattan. Her finner vi noen av verdens høyeste bygninger: Empire State Building (381 m), Bank of America (370 m), Chrysler Building (319 m) og New York Times Building (319 m).

Inntil den fatale datoen 11/9 2001 var imidlertid World Trade Center (WTC) – med sine 417 m – desidert høyest. I dag valfarter mange til ruintomten ”Ground Zero”, minnestedet der WTC-tårnene sto. Et nytt tårn er planlagt på samme sted – Freedom Tower – som skal bli hele 541 m høyt, og er planlagt ferdig i 212.

Ellers må følgende nevnes av berømte attraksjoner i New York: Frihetsgudinnen på Freedom Island ved sørspissen av Manhattan,  Broadway, Times Square, Central Park, Chinatown og Little Italy.

New Yorks (og USAs) største flyplass – John F. Kennedy Internasjonale Flyplass – ligger i bydelen Queens.

Norsk bokmål