Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Fort Lauderdale

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fort Lauderdale inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Er du på jakt etter billigst mulig leiebil i Fort Lauderdale? Det er populært med leiebil i Florida, og kanskje du ønsker å hente leiebilen allerede på flyplassen? Ved å sammenligne priser fra forskjellige leiebilaktører, kan du finne det aller beste tilbudet. Det lønner seg alltid å bestille leiebilen i god tid før ankomst, og da står bilen klar til henting når du ankommer utleieskranken.

Fort Lauderdale miniguide

Bilutleie Fort Lauderdale
Bilutleie Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er en by i den amerikanske delstaten Florida, og ligger ved Atlanterhavskysten – 47 km nord for Miami. Fort Lauderdale har omlag 171.000 innbyggere, og er berømt for sin travle cruisehavn og sine innbydende sandstrender.

Byen har mange kanaler og kunstige sjøer, og blir ofte omtalt som “Amerikas Venezia”. Fort Lauderdale er en populær turistby, og mottar 13 millioner besøkende årlig. Byen har en rekke museer – deriblant museum for veteranbiler, lokalhistorisk museum, kunstmuseum og vitenskapsmuseum (“Museum of Discovery and Science”). I tillegg har Fort Lauderdale et stort antall hoteller, restauranter, nattklubber, butikker og kjøpesentre.

Verdens største sommerfuglpark, “Butterfly World, ligger 25 km nord for bysentrum, og er en stor attraksjon. Her finnes også eksotiske fugler, sommerfuglmuseum samt botanisk hage.

Flyplass

Fort Lauderdale – Hollywood International Airport (FLL) ligger 9 km nord for bysentrum, og betjener 24,6 millioner passasjerer årlig. Herfra går det direktefly til Oslo Lufthavn – Gardermoen (Norwegian). Flyplassen har 4 terminaler, og ved siden av terminal 1 ligger leiebilsenteret “Car Rental Center”. En rekke bilutleiefirmaer holder til her – deriblant Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Thrifty og Payless.

Kjøretips med leiebil

Med leiebil har man de beste muligheter å få se mer av delstaten, og et opplagt kjøretips er byen Miami, som ligger 47 km sør for Fort Lauderdale. Noen severdigheter her er skyskraperne i Downtown (sentrum), Miami Beach, luksusområdet Coral Gables, Art Deco-arkitekturen ved South Beach, shoppingområdet Coconut Groove samt paradegaten Ocean Drive – som er byens livligste gate med caféer, barer, butikker og restauranter. Ocean Drive og Miami Beach ligger 14 km øst for Downtown, og er en stor turistmagnet. Miami Zoo og Miami Seaquarium er også populære besøksmål.

Med leiebil kan man også ta en dagstur til Everglades Nasjonalpark, som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Everglades ligger 117 km sørvest for Fort Lauderdale. Nasjonalparken ble etablert i 1947, og våtmarksområdet har et stort antall sjeldne planter og dyr.

Everglades er kjent for sine mange alligatorer, og i nasjonalparken finnes en alligatorfarm – der besøkende kan se alligator-show. Det er dessuten flere besøkssentre i nasjonalparken, der det finnes café og turistinformasjon om stedet.