Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Newark Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Newark Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Newark Lufthavn miniguide

Leiebil Newark Lufthavn
Bilutleie Newark Lufthavn

Newark Liberty Internasjonale Flyplass (EWR) ligger 3 km sør for Newark og 26 km sørvest for New York City. Det går både buss og tog mellom flyplassen og Newark samt til andre byer i området. De bilutleieselskapene som er til stede på flyplassen er Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

32,825,570 passasjerer var innom Newark Lufthavn i 2009. De 5 mest populære internasjonale destinasjonene er (2009) London, Paris, Toronto, Tel Aviv og Amsterdam. Den er hovedbase for Continental Airlines og FedEx Express. Newark Lufthavn var den første store flyplassen i New York-området, og åpnet i 1928. Flyplassen har 3 terminaler.

Det er et godt uvalg av butikker, kafeer, barer og restauranter på alle terminalene. Andre fasiliteter er trådløst internett, bank, legesenter, massasje, barn/familierom, kapell og businessenter. Newark Liberty Internasjonale Flyplass Marriott ligger på flyplassen.