Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Phoenix Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Phoenix Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Phoenix Lufthavn miniguide

Leiebil Phoenix Lufthavn

Bilutleie Phoenix Lufthavn

Phoenix Sky Harbor Internasjonale Flyplass (PHX) ligger 5 km fra Phoenix og er den største flyplassen i Arizona. Det er gode bussforbindelser mellom Phoenix og flyplassen, og i 2013 skal et nytt flytog stå ferdig. De bilutleieselskapene som finnes på flyplassen er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

39,891,193 passasjerer benyttet seg av Phoenix Lufthavn  i 2008 noe som gjør den til en av de 20 største flyplassene i verden når det gjelder antall passasjerer. Den er hovedbase for Great Lakes Airlines og US Airways. British Airways er det eneste selskapet som flyr til destinasjoner utenom USA, det vil si til London. Flyplassen har 3 terminaler som det går shuttle-buss mellom.

Det fins flere restauranter, barer, kafeer og butikker på flyplassen, taxfree-butikk finnes på terminal 4. Andre fasiliteter er minibank, trådløst internett, spesiell service for kjæledyr, et kapell, frisør og Phoenix Airport Museum som har mer enn 500 kunstgjenstander. Hilton Phoenix Airport som ligger like i nærheten av flyplassen har et businessenter.