Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Phoenix

Om du vil besøke Phoenix på din neste ferie og du ser etter en enkel måte å få med deg alt det spennende på, trenger du ikke å bekymre deg. Du finner nemlig flere leiebilselskaper i byen. Du kan også bruke utleieselskaper på nett for å leie ønsket bil. 

Phoenix-guide

Leiebil Phoenix
Bilutleie Phoenix

Phoenix er hovedstaden i staten Arizona i USA. Det er den mest befolkede byen i staten, og i 2018 bodde det 1 660 272 mennesker der. Det er den femte største byen basert på innbyggertall i USA, og det er den eneste statshovedstaden med mer enn én million innbyggere. Byen ble grunnlagt i 1867, da den var en del av et jordbrukssamfunn. I 1881 hadde Phoenix økt i størrelse og ble ansett som en by. I 1889 ble det hovedstaden i Arizona. 

Phoenix ligger ved den nordøstre kanten av Sonoraørkenen, og har et varmt ørkenklima med to elver og mange kanaler. Byen har milde vintre og varme somre, og er plassert i en av verdens mest solfylte regioner. Hvert år måles det over 3 500 soltimer her. Den gjennomsnittlige temperaturen på sommeren er 38 grader, men den kan bli så høy som 43 grader. I 1960 ble det målt en temperatur på hele 50 grader her. 

Phoenix har flere kunstsentre, muséer og kunstgallerier, og er også i nærheten av flere nasjonale monumenter og parkområder. På grunn av det solfylte klimaet, er byen en populær destinasjon. Det finnes en rekke attraksjoner her, og du kan også benytte deg av mange utendørstilbud, som for eksempel golf. I byen finner du flere arkitektoniske strukturer, med alt fra tradisjonelle til moderne bygninger omgitt av kaktuser og palmer. 

Grunnet byens klima og naturlige miljø, finner du flere spennende aktiviteter her. Dette inkluderer steder som Phoenix Zoo, South Mountain Park og Phoenix Botanical Garden i byen. I nærheten kan du besøke naturskjønne steder med historie, slik som Aguia Fria National Monument, Painted Desert, Montezuma’s Castle og mye mer. Du vil helt sikkert finne et stort utvalg aktiviteter og mange steder du kan besøke i byen og i nærheten. 

Utforsk med leiebil

I Phoenix er det mange morsomme aktiviteter og steder å besøke. Et av disse interessante stedene er Camelback Mountain. Fjellet er 825 meter høyt og er formet som hodet og pukkelen til en knelende kamel. Det er det perfekte utgangspunkt for diverse utendørsaktiviteter, som for eksempel gåturer. Reisen på 19 kilometer mellom Phoenix International Airport og fjellet vil ta ca. 19 minutter i leiebil. 

Et annet utrolig sted du enkelt kan besøke om du leier bil, er Phoenix Art Museum, som går helt tilbake til 1912, da Arizona ble den 48. staten. Muséet ble imidlertid ikke åpnet før i 1959. Det har en samling med moderne kunst fra flere store kunstnere som Picasso, Georgia O’Keeffe, Henry Moore med flere. Muséet er rundt 8 kilometer fra flyplassen og du kommer deg dit på ti minutter med leiebil. 

Phoenix har et fantastisk uteliv du kan ta del i. Det finnes flere barer og restauranter du kan velge blant når du besøker byen. En av de vanlige barene du kan besøke er Valley Bar med beliggenhet i North Central Avenue. Baren ligger 6,27 kilometer fra flyplassen og det tar ca. 11 minutter å kjøre dit med leiebil. 

Flyplasser

Det finnes flere flyplasser i Phoenix, men den travleste av dem er Phoenix Sky Harbour International Airport. Flyplassen tar deg til en rekke lokale og internasjonale destinasjoner. Noen av de vanlige destinasjonene herfra er til London, Roma, Valencia, Venezia med flere. 

Andre flyplasser i Phoenix er Phoenix Deer Valley Airport, Phoenix Goodyear Airport, Sundance Discount Airport, med flere. I tillegg finner du en rekke bilutleieselskaper på flyplassene. Noen av de mest populære er Dollar, Enterprise, Fox, Hertz, Budget, Avis osv. 

Før du velger leiebilselskap, anbefales det at du leser igjennom vilkår og betingelser så du har en dyp forståelse for deres retningslinjer. På den måten unngår du unødvendige problemer mens du kjører, og du unngår samtidig ekstrautgifter pga. brutte retningslinjer. 

Trafikk

Phoenix har et godt trafikknettverk, og alle veier holder god stand. Som i de fleste byer, har Phoenix forskjellige fartsgrenser for forskjellige veier. På motorveier er fartsgrensa 88 km/t, i boligområder er den 40 km/t og i trange gater er den 24 km/t. Så lenge du følger fartsgrensene, vil du ikke oppleve problemer mens du kjører i byen. 

For å ha det hyggelig mens du kjører rundt i byen, bør du unngå å kjøre i rushtiden. Den er normalt mellom klokken 7 og 9 på morgenen og mellom 17 og 18 på ettermiddagen. Du finner flere parkeringsmuligheter i byen, både parkeringshus, garasjer, gateparkering, betjent parkering med mer.