Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Phoenix

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Phoenix inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Phoenix miniguide

Leiebil Phoenix

Bilutleie Phoenix

Phoenix er hovedstad – og største by – i delstaten Arizona, som ligger i den sørvestlige delen av USA – med grense bl.a. mot Mexico. Innbyggertallet ligger på ca. 1,4 millioner – men regner man forstedene med, stiger det til 4,3 millioner. Phoenix befinner seg i ei område med ørkenklima, og er den varmeste øg tørreste storbyen i USA.

Byen har en rekke spennende museer – flere av dem med utgangspunkt i den opprinnelige indianerkulturen i denne delen av Amerika.  Her må særlig Heard Museum nevnes, men også Pueblo Grande Museum and Cultural Park – som omfatter to områder med ruiner av gamle, indianske bosettinger – er en godt besøkt severdighet (med i det nasjonale, amerikanske registeret over historiske steder).

Av øvrige turistattraksjoner i Phoenix er det enkelte som peker seg særlig ut. Det gjelder bl.a. det naturvitenskapelige Arizona Science Center, fornøyelsesparken Castle n’ Coastes og det vakre området rundt byens høyeste fjelltopp – Squaw Peak Recreation Park.

Phoenix Sky Harbor Internasjonale Flyplass ligger 5 km øst for bysentrum.