Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Phoenix

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Phoenix inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Phoenix miniguide

Leiebil Phoenix

Bilutleie Phoenix

Phoenix er hovedstad – og største by – i delstaten Arizona, som ligger i den sørvestlige delen av USA – med grense bl.a. mot Mexico. Innbyggertallet ligger på ca. 1,4 millioner – men regner man forstedene med, stiger det til 4,3 millioner. Phoenix befinner seg i ei område med ørkenklima, og er den varmeste øg tørreste storbyen i USA.

Byen har en rekke spennende museer – flere av dem med utgangspunkt i den opprinnelige indianerkulturen i denne delen av Amerika.  Her må særlig Heard Museum nevnes, men også Pueblo Grande Museum and Cultural Park – som omfatter to områder med ruiner av gamle, indianske bosettinger – er en godt besøkt severdighet (med i det nasjonale, amerikanske registeret over historiske steder).

Av øvrige turistattraksjoner i Phoenix er det enkelte som peker seg særlig ut. Det gjelder bl.a. det naturvitenskapelige Arizona Science Center, fornøyelsesparken Castle n’ Coastes og det vakre området rundt byens høyeste fjelltopp – Squaw Peak Recreation Park.

Phoenix Sky Harbor Internasjonale Flyplass ligger 5 km øst for bysentrum.

Norsk bokmål