Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie San Diego Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i San Diego Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

San Diego Lufthavn miniguide

Leiebil San Diego Lufthavn
Bilutleie San Diego Lufthavn

San Diego internasjonale Lufthavn (SAN), også kjent som Lindbergh Field, ligger 5 km fra San Diego og 32 km fra Tijuana på grensen til Mexico. Det går buss mellom San Diego og flyplassen. Det finnes hele 17 ulike bilutleiefirma som ligger like ved bagasajebåndene i terminal 1 og 2. Blant de selskapene som er representert er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

18,125,633 passasjerer besøkte San Diego Lufthavn i 2008. Fra San Diego kan en fly direkte til 44 ulike destinasjoner i USA, Canada og Mexico. Flyplassen har 3 terminaler som det går gratis shuttle-buss imellom.

San Diego Lufthavn kan tilby hele 30 ulike spise- og drikkesteder. Utvalget av butikker er godt, men flyplassen har ingen taxfree. Andre fasiliteter er trådløst internett og minibank. Flyplassen er godt utsmykket med kunst, og har flere utstillinger. Sheraton San Diego Hotel and Marina ligger tvers ovenfor flyplassen.