Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie San Diego

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i San Diego inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

San Diego miniguide

Leiebil San Diego

Bilutleie San Diego

San Diego (med nesten 1,3 millioner innbyggere i 2008) er den nest største byen i California. Den ligger i den sørvestlige delen av delstaten – nær grensen til Mexico.

San Diego er en populær turistby som har mange tilbud innen en rekke områder. Særlig når det gjelder opplevelsesbaserte attraksjoner for hele familien, har byen svært mye å vise fram – bl.a. følgende: San Diego Zoo i Balboa Park (som ligger i et 5 km2 stort grøntområde i sentrum av byen – med over 4.000 dyr), San Diego Wild Animal Park (en 7 km2 stor dyrepark, der hver art lever i et tilpasset miljø) og Sea World San Diego (en temapark med bl.a. isbjørner, sjøløver, delfiner, hvaler, sjøløver og pingviner).

En velkjent severdighet er også Old Town (med status som California State Park) – en historisk bydel med 37 bevarte bygninger fra perioden 1821 – 1872.  Ellers må det nevnes at dt er flere områder med flotte badestrender i nærheten av byen – bl.a. i og omkring turiststedet La Jolla (”Juvelen ved havet”).

Det er flere flyplasser i San Diego. Den største er San Diego Internasjonale Flyplass, som ligger 5 km sør for sentrum.

Norsk bokmål