Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Caracas

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Caracas inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Caracas miniguide

Leiebil Caracas
Bilutleie Caracas

Caracas er hovedstad i Venezuela – og er en tettbefolket storby med 1,7 millioner innbyggere (3,6 millioner, om forstedene regnes med). Caracas ligger nord i landet, 1000 m.o.h. – og ca. 12 km sør for Det karibiske hav, der vi finner hovedstadens havneby: La Guaira.

Det var spanjolene som grunnla Caracas i 1567, men ved et stort jordskjelv i 1812 ble det meste av bygningene fra byens tidligste historie ødelagt. Caracas-katedralen, oppført i 1594, klarte seg imidlertid – og den er i dag hovedstadens viktigste attraksjon. Mye av den gjenoppbygde byen representerer ellers en nyklassisistisk stil.

Av andre populære attraksjoner må det nasjonale mausoleet Panthéon nevnes. Det er inspirert av de tilsvarende byggverk i Roma og Paris – og ble oppført i 1874 over ruinene av en gammel kirke, som ble ødelagt i 1812-jordskjelvet. Også det rekonstruerte barndomshjemmet til nasjonalhelten Simón Bolívar (1783-1830) er blant byens mest populære besøksmål.

Den internasjonale lufthavnen Aeropuerto Internacional de Maiquetía Simón Bolívar ligger ved kystbyen Maiquetía, ca. 30 km nordvest for Caracas.