Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Brisbane Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brisbane Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brisbane Lufthavn miniguide

Leiebil Brisbane Lufthavn

Bilutleie Brisbane Lufthavn

Brisbane lufthavn (BNE) ligger 13 km nordøst for Brisbane. Det  er den tredje største flyplassen i Australia. Blant transportmulighetene til og fra flyplassen er taxi, buss og tog. Seks ulike firma tilbyr leiebil. I 2008 fikk flyplassen Skytracks pris for å være den mest vennlige flyplassen i verden.

I 2008 var 19,2 millioner passasjerer innom flyplassen. 29 ulike internasjonale destinasjoner kan nås fra Brisbane hvor Auckland, Singapore og Christchurch er de mest trafikkerte internasjonale destinasjonene. Flyplassen er under utbygging, og regner med at passasjertallet vil stige til 25 millioner i 2015.

Når det gjelder shopping så har flyplassen flere spesialbutikker som blant annet har et godt utvalg i lær og australsk håndverk i tillegg til taxfree. Den internasjonale terminalen har 11 ulike spisesteder med et bredt utvalg av mat og drikke. Novotel Brisbane hotell åpnet i 2009 som det første hotellet på flyplassen.

Norsk bokmål