Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Hasselt

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hasselt inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hasselt miniguide

Leiebil Hasselt

Bilutleie Hasselt

Hasselt er hovedstaden i provinsen Limburg og befinner seg nordvest i Belgia, like ved elven Demer. Landets hovedstad Brussel ligger 70 km vestover. Det bor nesten 70 000 innbyggere i Hasselt (2008), og sammen med forstedene ligger innbyggertallet på omtrent 400 000. Som andre belgiske byer renner det også en kanal gjennom Hasselt, nemlig Albertkanalen.

Hasselt ble grunnlagt allerede på 600-tallet og fikk offisiell bystatus i 1232. Byens sentrum er preget av gamle bygninger, blant annet flere bindingsverkshus fra 1600-tallet. Mange av disse ligger rundt byens torg Grote Markt. Torget er en sjarmerende plass med gammel brostein og fortauskafeer. I Hasselt er det museer for enhver smak, som Stedelijk Museum med mote tilbake til 1830 og utendørsmuseet Bokrijk.

De nærmeste offentlige flyplassene er Liège Airport og Maastricht-Aachen Airport som begge ligger omtrent 45 km unna Hasselt og tilbyr flyvninger til Spania, Italia, Portugal og Hellas. Brussels International Airport har flere flyvninger og befinner seg omtrent 75 km unna.

Norsk bokmål