Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mostar

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mostar inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mostar miniguide

Leiebil Mostar
Bilutleie Mostar

Mostar er en by i Bosnia-Hercegovina som grenser til Montenegro, Serbia og Kroatia. Byen befinner seg i landets sørvestlige del, ikke langt fra grensen til Kroatias kyststripe og Adriaterhavet. Mostar er den femte største byen i landet og den største i den sørlige regionen Hercegovina. Befolkningstallet i byen har blitt målt til nesten 130 000 (2007), og elva Neretva renner gjennom Mostar.

Den mest kjente attraksjonen i Mostar er broen Stari Most som betyr gammel bro, fra 1500-tallet. Vaktene som bodde i vakttårnene på hver side av broen ble kalt mostari. Broen, som mye annet av byens gamle og historiske byggverk, ble ødelagt under borgerkrigen i 1993. I 2004 stod broen ferdig gjenoppbygd og i 2005 ble den oppført på UNESCOs verdensarvliste. Andre historiske severdigheter er det tyrkiske badehuset Biscevica House fra 1635. Mostar er en nydelig, frodig by med historiske områder, moderne sentrum og innbydende parker.

Byens flyplass heter Mostar Internasjonale Flyplass og befinner seg nesten 8 km utenfor byen.