Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Mississauga

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mississauga inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mississauga miniguide

Leiebil Mississauga

Bilutleie Mississauga

Mississauga er Canadas sjette største by med et innbyggertall på nesten 670 000 (2006). Mississauga ligger 20 km sørvest for landets største by Toronto og like ved bredden av Lake Ontario. Byen tilhører den sørlige delen av provinsen Ontario som ligger sørøst i landet. Det tar bare 4 timer å kjøre fra Mississauga til byen Detroit som befinner seg helt nord i USA.

Mississauga har en havn ved navn Port Credit. Dette er en historisk bydel med trivelige gater og bygninger samt koselige restauranter, barer og kaféer. En annen historisk attraksjon er Benares Historic House fra det tidlige 1800-tallet, og byens historie fortelles hos Bradley Museum. I tillegg avholdes det festiviteter for hele familien, som Waterfront Festival, Bread and Honey Festival og opptoget Santa Claus Parade rundt juletider. Square One Shopping Centre er et av Canadas største kjøpesentre, og Playdium er et spill- og aktivitetssenter.

Toronto Pearson Internasjonale Flyplass er den største flyplassen i landet og ligger ca. 15 minutter utenfor Mississauga.

Norsk bokmål