Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Skanderborg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Skanderborg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Skanderborg miniguide

Leiebil Skanderborg
Bilutleie Skanderborg

Skanderborg (14.000 innbyggere i 2009) er en liten, koselig by med vakker beliggenhet like ved Skanderborg Sø i Østjylland i Danmark. Administrativt tilhører den Region Midtjylland. Naturen rundt byen er kupert, og i nærheten finner man to av Danmarks høyeste «fjell»: Ejer Bavnehøj (170 m.o.h.) og Yding Skovhøj (172 m.o.h.).

Byen fikk kjøpstadsrettigheter i 1582, og hadde da vokst fram omkring det gamle Skanderborg Slot fra 1100-tallet. Mesteparten av slottet er i dag borte, men den bevarte delen huser Skanderborg Slotskirke, som med sitt runde tårn er den viktigste enkelt-attraksjonen.

Ellers er byen kanskje mest kjent for Skanderborg Festivalen – eller «Danmarks Smukkeste Festival», som den også kalles. Den har vært arrangert hver sommer siden 1979, og er blant landets mest populære folkelige musikkfestivaler.

Silkeborg ligger omtrent like langt fra tre av Jyllands større flyplasser (ca. 65 – 70 km):  Aarhus Lufthavn, Billund Lufthavn og Karup Lufthavn.