Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Torshavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Torshavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Torshavn miniguide

Leiebil Torshavn

Bilutleie Torshavn

Tórshavn er hovedstaden på øygruppa Færøyene, som ligger i Atlanterhavet mellom Skottland, Island og Norge. Færøyene er formelt en del av Danmark, men har siden 1948 hatt indre selvstyre. Øygruppa har to offisielle språk: Færøysk og dansk.

Byen Tórshavn, som ble grunnlagt allerede i år 825 av norske landnåmsmenn, har 12.345 innbyggere (2007), mens folketallet i kommunen Tórshavn er på ca. 20.000. Færøyene består av 18 større og mindre øyer, og Tórshavn ligger på den største av dem – Streymoy.

I den gamle bydelen ved Tinganes er det flere bevarte hus fra 1500- og 1600-tallet – alle med gress på taket. Ellers er kultursenteret Nordens Hus blant Tórshavns attraksjoner. Det ble bygget i 1983, og har en spennende arkitektur i glass og stål – men med tradisjonelt gress på taket. Andre severdigheter: Listasavn Føroya (Færøyenes Kunstmuseum) og Føroya Fornminnisavn (Færøyenes Nasjonalmuseum).

Færøyenes eneste flyplass er Vágar Floghavn på øya Vágar.  Ellers er det ferjeforbindelse fra Tórshavn til Hanstholm og Esbjerg i Danmark, Bergen i Norge, Scrabster i Skottland og Seydisfjördur på Island.

Norsk bokmål