Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Torshavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Torshavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Torshavn miniguide

Leiebil Torshavn

Bilutleie Torshavn

Tórshavn er hovedstaden på øygruppa Færøyene, som ligger i Atlanterhavet mellom Skottland, Island og Norge. Færøyene er formelt en del av can someone write my assignment for me Danmark, men har siden 1948 hatt indre selvstyre. Øygruppa har to offisielle språk: Færøysk og dansk.

Byen Tórshavn, som ble grunnlagt allerede i år 825 av norske landnåmsmenn, har 12.345 innbyggere (2007), mens folketallet i kommunen Tórshavn er på ca. 20.000. Færøyene består av 18 større og mindre øyer, og Tórshavn ligger på den største av dem – Streymoy.

I den gamle bydelen ved Tinganes er det flere bevarte hus fra 1500- og 1600-tallet – alle med gress på taket. Ellers er kultursenteret Nordens Hus blant Tórshavns attraksjoner. Det ble bygget i 1983, og har en spennende arkitektur i glass og stål – men med tradisjonelt gress på taket. Andre severdigheter: Listasavn Føroya (Færøyenes Kunstmuseum) og Føroya Fornminnisavn (Færøyenes Nasjonalmuseum).

Færøyenes eneste flyplass er Vágar Floghavn på øya Vágar.  Ellers er det ferjeforbindelse fra Tórshavn til Hanstholm og Esbjerg i can someone write my assignment for me Danmark, Bergen i Norge, Scrabster i Skottland og Seydisfjördur på Island.

Norsk bokmål