Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Swindon

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Swindon inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Swindon miniguide

Leiebil Swindon
Bilutleie Swindon

Swindon tilhører grevskapet Wiltshire i den sørlige delen av England. Det er ca. 110 km til hovedstaden London som befinner øst for byen. Bristol ligger omtrent 60 km vest for Swindon, mens universitetsbyen Oxford er å finne nesten 50 km i nordvestlig retning. Fram til midten av 1800-tallet var Swindon en liten markedsby, men begynte å vokse som resultat av at jernbaneverksteder ble anlagt her. I 2009 ble antall innbyggere målt til over 155 000.

Den gamle markedsplassen er i dag gamlebyen, og her er det idylliske hager og trange gater samt fortauskafeer, restauranter og barer. Den nyere bydelen er et bilfritt sentrum og et populært handleområde. Flere museer fokuserer på jernbaner og tog, blant annet Steam Museum og Swindon & Cricklade Railway som tilbyr turer med damplokomotiver. Rovers Farm er en dyrepark og Coate Water Country Park er et vakkert område med aktiviteter og en innsjø.

Southampton Airport er den nærmeste store flyplassen og ligger ca. 70 km unna Swindon.