Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Luton

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Luton inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Luton miniguide

Leiebil Luton
Bilutleie Luton

Luton er en by i grevskapet Bedfordshire ca. 50 km nord for hovedstaden London. Byen befinner seg i den sørlige delen av landet, og det er omtrent like langt fra Luton til både Cambridge i nordøst og Oxford i sørvest. I 2008 ble innbyggertallet registret til nesten 194 000. Luton er en gammel by og ble antakelig grunnlagt allerede på 500-tallet.

Handel har vært viktig for byen og den var en tidlig markedsplass. På 1500-tallet begynte produksjonen av murstein mens hatteproduksjonen satte i gang på 1600-tallet. I dag er det flere museer og gamle bygninger som er med på å vise byens lange historie. Luton Museum tar blant annet for seg den gamle hatteproduksjonen. I nærheten av Luton ligger Woburn Safari Park og Whipsnade Zoo.

London Luton Airport befinner seg 3 km utenfor sentrum og tilbyr både innenlands- og utenlandsflyvninger. Flyplassen tilhører både London og Luton og er den fjerde største i dette området etter Heathrow, Stansted og Gatwick.