Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Luton

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Luton inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Luton miniguide

Leiebil Luton

Bilutleie Luton

Luton er en by i grevskapet Bedfordshire ca. 50 km nord for hovedstaden London. Byen befinner seg i den sørlige delen av landet, og det er omtrent like langt fra Luton til både Cambridge i nordøst og Oxford i sørvest. I 2008 ble innbyggertallet registret til nesten 194 000. Luton er en gammel by og ble antakelig grunnlagt allerede på 500-tallet.

Handel har vært viktig for byen og den var en tidlig markedsplass. På 1500-tallet begynte produksjonen av murstein mens hatteproduksjonen satte i gang på 1600-tallet. I dag er det flere museer og gamle bygninger som er med på å vise byens lange historie. Luton Museum tar blant annet for seg den gamle hatteproduksjonen. I nærheten av Luton ligger Woburn Safari Park og Whipsnade Zoo.

London Luton Airport befinner seg 3 km utenfor sentrum og tilbyr både innenlands- og utenlandsflyvninger. Flyplassen tilhører både London og Luton og er den fjerde største i dette området etter Heathrow, Stansted og Gatwick.

Norsk bokmål