Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Paldiski

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Paldiski inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Paldiski miniguide

Paldiski
Bilutleie Paldiski

Paldiski er en liten by som befinner seg på Estlands nordkyst. Byen ligger på vestsiden av landet, på en halvøy som kalles Pakri som har en beliggenhet i Østersjøen. Det er bare ca. 50 km til hovedstaden Tallinn som ligger i øst. Byen tilhørte svenskene under navnet Rågervik fram til russerne tok over på 1700-tallet. Folketallet er målt til omtrent 4000 (2008).

Den isfrie havnen i Paldiski har lenge vært viktig for både Estland og Russland, og den russiske marinen hadde lenge stedet som base. Folketallet har sunket kraftig de siste årene delvis på grunn av en russisk atomreaktor som lå her, og innbyggerne flyttet fordi havnen er forurenset av radioaktivt avfall.  Halvøya Pakri har en vakker natur med høye klipper og innbydende strender samt at Estlands høyeste fyrtårn befinner seg her. Det er fergeforbindelser mellom Paldiski og Kappelskär i Sverige.

Den internasjonale flyplassen i Tallinn heter Lennart Meri Tallinn Airport og befinner seg omtrent 50 km vest for Paldiski.