Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Béziers

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Béziers inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Béziers miniguide

Leiebil Béziers
Bilutleie Béziers

Béziers ligger i Sør-Frankrike, 14 kilometer fra Middelhavet. Byen ligger vest for Nîmes, ved elven Orb og Canal du Midi i Languedoc-Roussillon. Her bor ca. 82.000 innbyggere.

Béziers er senter for handelen med vin og brennevin. Bysentrum domineres av katedralen Saint-Nazaire fra 1200–1300-tallet. Herfra er en av de beste utsiktene over byen. I Béziers ligger også ruiner av et romersk teater. Béziers ble ødelagt og innbyggerne massakrert under korstoget mot albigenserne 1209. I midten av august arrangerer byen den berømte Feria de Béziers, et fyrefektingsarrangement.

Mer enn en million besøkende deltar i den fire-fem dager lange festivalen. Da er det musikk og fest i gatene. Byens kunstmuseum, Musée des Beaux Arts, inneholder malerier av Rubens og Delacroix samt lokale kunstnere. Like utenfor ligger den pittoreske landsbyen Roquebrun som byr på klipper og vinsmaking.

Klimaet i Béziers er typisk middelhavs, noe som betyr milde vintre og varme, tørre somre. Våren og høsten byr på de mest behagelige temperaturene for å utforske byen.

Flyplass

Béziers Cap d’Agde Flyplass (BZR) er den nærmeste flyplassen til Béziers, kun ca. 14 km unna bykjernen. Denne avstanden gjør det forholdsvis enkelt for deg å hente og returnere leiebilen.

Kjøretips med leiebil

Når du leier bil i Béziers, åpner det seg mange muligheter for spennende dagsturer og utforsking av nærliggende byer. Her er noen av stedene du kan besøke:

  • Montpellier: Omtrent en times kjøring fra Béziers, Montpellier er kjent for sin gamleby og den gotiske katedralen Saint-Pierre.
  • Carcassonne: Kjør rundt 1 time og 20 minutter for å besøke den imponerende festningsbyen Carcassonne, en UNESCO verdensarvsted.
  • Narbonne: Bare en 30-minutters kjøring unna, tiltrekker Narbonne med sin romerske historie og behagelige kanaler.

For de som ønsker en naturnær opplevelse, tilbyr regionen rundt Béziers også:

  • Parc Naturel Régional du Haut-Languedoc: En bilreise på under en time tar deg til dette vakre naturområdet, som er ideelt for vandring og opplevelse av Sør-Frankrikes naturskjønnhet.

Ikke glem å utforske små landsbyer og vinmarker som omslutter Béziers. Området er kjent for sin vinproduksjon, og mange vingårder tilbyr omvisninger og vinsmaking.