Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Béziers

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Béziers inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Béziers miniguide

Leiebil Béziers
Bilutleie Béziers

Béziers ligger i Sør-Frankrike, 14 kilometer fra Middelhavet. Byen ligger vest for Nîmes, ved elven Orb og Canal du Midi i Languedoc-Roussillon. Her bor ca. 82.000 innbyggere.

Béziers er senter for handelen med vin og brennevin. Bysentrum domineres av katedralen Saint-Nazaire fra 1200–1300-tallet. Herfra er en av de beste utsiktene over byen. I Béziers ligger også ruiner av et romersk teater. Béziers ble ødelagt og innbyggerne massakrert under korstoget mot albigenserne 1209. I midten av august arrangerer byen den berømte Feria de Béziers, et fyrefektingsarrangement. Mer enn en million besøkende deltar i den fire-fem dager lange festivalen. Da er det musikk og fest i gatene. Byens kunstmuseum, Musée des Beaux Arts, inneholder malerier av Rubens og Delacroix samt lokale kunstnere. Like utenfor ligger den pittoreske landsbyen Roquebrun som byr på klipper og vinsmaking.

Flyplassen Bézier Cap d´Agde ligger 11 kilometer utenfor sentrum.