Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Carcassonne

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Carcassonne inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Carcassonne miniguide

Carcassonne

Bilutleie Carcassonne

Carcassonne ligger i den sørlige delen av Frankrike, litt nord for Pyrénéene. Den er hovedstad i departementet Aude, som igjen tilhører regionen Languedoc-Roussillon.

Elva Aude deler byen i to, og den eldste, øvre delen – Cité de Carcassonne – er blant Frankrikes største turistattraksjoner. Hele bydelen framstår nemlig som et museum for befestningsarkitekturen i middelalderen (ca. 500-1300 e.Kr.), i og med at det meste av den historiske bebyggelsen er bevart innenfor intakte, dobbelte bymurer. Cité de Carcassonne har i sin helhet stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1997.

På den andre siden av elva ligger den nedre, nyere bydelen Ville Basse. Det er her de fleste av de nesten 50.000 innbyggerne i byen bor, og det er også denne bydelen som er i ekspansjon. De to bydelene er forbundet med hverandre ved hjelp av broene Pont Vieux og Pont Neuf. Gjennom Ville Basse går for øvrig en annen av Frankrikes store severdigheter – den 240 km lange Canal du Midi, som forbinder Middelhavet med Atlanterhavet. Kanalen ble åpnet allerede i 1681, og også den står på UNESCOs verdensarvliste.

Nærmeste flyplass – Aéroport Carcassonne Salvaza – ligger ca. 3 km utenfor byen.

Norsk bokmål