Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Pau

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pau inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pau miniguide

Pau
Bilutleie Pau

Pau (ca. 80.000 innbyggere) ligger sørvest i Frankrike – i departementet Pyrénées-Atlantiques, som hører inn under regionen Aquitaine. Byen ligger på en høyde, og fra gaten «Boulevard des Pyrénées» i Pau har man fantastisk panoramautsikt til fjellene i Pyreneene.

Pau er kjent for være et flott vintersportssted, men har også flere andre turistattraksjoner. Like utenfor gamlebyen ligger Château de Pau som i dag er museum og et historisk monument med en spesielt fin samling av veggtepper. Slottet var kongelig residens til Henri IV (Konge av Frankrike og Navarra). To av slottets tårn er fra 1100-tallet, og det største tårnet er fra 1300-tallet. I tilknytning til slottet, finnes en vakker park.

Andre severdigheter: Kunstmuseet «Musée des Beaux Arts», Musée Bernadotte – fødestedet til Jean-Baptiste Bernadotte (som ble kronet som konge av Sverige og Norge i 1818), Palace Beaumont fra 1800-tallet (som i dag er et kongressenter) og Fløibanen Pau.

Nærmeste flyplass er Aéroport Pau-Pyrénées, som ligger 7 km nordvest for sentrum. Flyplassen har regelmessige avganger til Paris, Lyon og London.