Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Rennes

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rennes inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rennes miniguide

Rennes

Bilutleie Rennes

Rennes ligger nordvest i Frankrike, og er hovedby både i regionen Bretagne og i departementet Ille-et-Vilaine. Byen har 209.600 innbygger, og er et viktig samferdselsknutepunkt og kultursentrum.

Byens historiske sentrum ligger på en høyde, og her finnes fremdeles bevarte bygninger fra middelalderen. Et av byens landemerker – Justispalasset – bygget i perioden 1618 til 1654 ble totalskadd i en brann i 1994. Justispalasset er i dag gjenoppbygget.

Noen av de mest besøkte turistattraksjoner i Rennes er: Les Champs Libres – et relativt nytt kulturhus der man finner bibliotek, Space Science (med interaktive utstillinger og Planetarium) samt «Le Musée de Bretagne».  Rennes har også et kunstmuseum – Le Musée de Beaux Arts med malerier og skulpturer fra 1300-tallet til 1800-tallet. Verk av Picasso, Gaugin, Rubens og Dufy finnes i utstillingen.

Ellers er den offentlige parken i sentrum «Parc du Thabor» verdt et besøk. Parken er en blanding av fransk og engelsk hage med vakre stautuer. Her ligger også byens botaniske hage.

Nærmeste lufthavn er Aéroport de Rennes, som ligger 5 km sørvest for sentrum

Norsk bokmål