Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rennes

Hvis du planlegger en ferie eller ønsker å tilbringe litt tid i Rennes, har du definitivt lyst til å nyte hvert eneste øyeblikk. Det er nettopp derfor det er en god idé å leie bil. Er du usikker på hvilket utleiefirma det lønner seg å velge? Frykt ikke! Det er nemlig flere gode bilutleiefirmaer å velge mellom. Denne artikkelen utforsker de beste alternativene for ditt opphold.

Rennes-guide

Rennes
Bilutleie Rennes

Rennes er regionshovedstaden i Bretagne i Frankrike. Byens historie strekker seg tilbake over 2 000 år da den var en av de største i det gamle hertugdømmet Bretagne. Fra starten av 1950-tallet har Rennes utviklet seg til å bli en betydningsfull by for Frankrike, med moderne industriell utvikling og tilflytning fra de landlige områdene. På denne tiden ble Rennes hjemmet til over 250 000 innbyggere. De neste fire tiårene har byen utviklet seg til å bli et kommunikasjonssenter, og innbyggerne er stolte av sin velutviklede teknologiindustri. 

Innbyggertallet i Rennes har vokst jevnt, og i 2015 bikket innbyggertallet 720 000 innbyggere, og dermed ble byen den tiende mest folkerike i Frankrike. I 2018 kåret avisen L’Express byen til den beste franske byen å bo i. Rennes er delt inn i 12 bydeler, som blant annet Le Blosne, Cleunay-Arsenal-Redon, Francisco Ferrer-Landry-Poterie, Maurepas-Patton-Bellangerais, Le Center, Brequigny, Sud Gare og Saint-Martin. Bortsett fra at de har Frankrikes største kvinnefengsel, har Rennes også det åttende største universitetet i landet. 

Det eldgamle sentrumet er lokalisert på en ås og sørsiden ligger lavere til enn det nordsiden gjør. Byen ligger i samløpet til elvene Vilaine og Ille, og befinner seg i atlanterhavsdelen av Europa. Byen preges av grønne omgivelser i utkantene, utenfor ringveien. Byen har et kystklima med mindre nedbør enn på den vestlige delen av Bretagne. Antall soltimer i Rennes ligger på mellom 1 700 og 1 850 timer i året. 

Glamorøse forsteder, byer og tettsteder omringer byen Rennes. Omkring finnes Sait-Erblon som ligger 7,81 km sørøst for byen, Les Gaudinais som finnes 6,68 km nordøst, og litt over 3 km sørvest ligger Saint-Jacques-de-la-Lande. Byen har et enestående kulturmangfold, og du kommer til å elske de mange arkitektdesignede bygningene. Når du er i Rennes vil du raskt bli dratt inn i en reise gjennom tid. 

Utforsk med leiebil

Det er mange steder i Rennes du kan besøke med leiebil. En kjøretur på 10 minutter unna finner du Jardin du Thabor, som er en park med fantastisk natur med et rikt planteliv. Her er det blant annet flere forskjellige arter innen tropiske, europeiske og afrikanske trær og roser. I hagen er det i tillegg hundrevis av små undulater og parakitter å se på. Alt dette sammen med prydblomster og sjeldne planter øker den botaniske interessen til byen. 

Rennes kan også skilte med å være en destinasjon for kunst og kultur. I hallen til det gamle Rennes-universitetet i 20 Quai Emile Zola finnes et kunstmuseum. Dette muséet har en fantastisk samling av malerier av fremtredende kunstnere, slik som Veronese, Chardin, Rubens og Picasso. Det mest berømte bildet på muséet er «The Newborn Child» av Georges de la Tour. På Muséet i Bretagne, som er en turistattraksjon i Rennes, vil du finne Les Champs Libres – en helt ny bygning med tre permanente utstillinger. Dette fascinerende stedet huser flere debatter, utstillinger og forumer. 

Mens du nyter kjøreturen, kan du stoppe for en matbit på et av Rennes flotte spisesteder. Le Galopin Cuisine, som ligger ved 21 Avenue Jean, har en gammeldags parisisk sjarm. Dette fine brasseriet serverer lokal fisk og har en spennende meny med et tilhørende vinkart. Her vil du bli møtt av en tradisjonell varm velkomst og utmerket service. Når det gjelder å bo i Rennes er det mye å velge mellom til gode priser. Du kan velge å tilbringe nettene ved The Mercure Rennes Centre Parlement, blant flere andre førsteklasses hoteller. 

Flyplass

Flyplassen Rennes-Saint-Jacques ligger omtrent 5 km utenfor bykjernen. Den har budsjettavganger fra Irland og flere steder i Storbritannia, som blant annet Belfast, Southampton og Birmingham. Bortsett fra Rennes-Saint-Jacques, er det eneste andre budsjettvennlige alternativet med tilknytning til London flyplassen Saint-Malo, som ligger omtrent en times kjøretur unna flyplassen i Rennes. 

Fra flyplassen Rennes-Saint-Jacques kan du ta fly til andre turistdestinasjoner i store byer, slik som Saint-Herblain som er omtrent 96 km unna, Laval som er rundt 68 km unna, Reze som er 98 km unna, eller Saint-Nazaire som befinner seg 97 km unna. Sesongbaserte destinasjoner fra Rennes er blant annet Frankfurt, Palma de Mallorca, Marseille og Bastia. 

Det er flere bilutleiefirmaer ved flyplassen Rennes-Saint-Jacques. De fleste av dem er kjente for god service og gode priser. Blant flere ledende firmaer ved flyplassen finnes Europcar, Avis, Hertz, Enterprise rent a car, Rentscape og Sixt. Det som er bra er at disse firmaene er tilgjengelige 24/7, og vil være der for deg når enn du skulle trenge det. For ekstra fleksibilitet og ro i sjela, så tilbyr disse utleiefirmaene også gratis avbestilling på de fleste bestillinger. 

Trafikk

Selv om Rennes er en liten by, så har den undergrunnsbane. Dette er en enkelt linje som går fra nordøst til sørvest. Flyplassen er lett å komme til via motorveien. Når du er på ringveien kan du ta N08-avkjørselen mot Saint-Nazaire. Du kan deretter kjøre mot flyplassen via hovedveiene D34 eller D29. 

Når du har kommet til flyplassen kan du parkere ved en av de tre offentlige parkeringsplassene. P3 har 690 plasser, P2 har 70 og P1 har 165 plasser. Alle disse tre parkeringsplassene har de samme prisene og opereres på samme måte. Kvaliteten på veiene i Rennes er god og du kan i gjennomsnitt kjøre i 130 km/t på motorveiene.