Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kerry

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kerry inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kerry miniguide

Kerry
Bilutleie Kerry

Kerry (Kerry County) er et grevskap helt sørvest i Irland – nærmere bestemt i provinsen Munster. Det dekker et areal på 4.746 km2, og har et totalt folketall på ca. 140.000 (2007). Rundt 25.000 av innbyggerne bor i administrasjonssenteret Tralee, som også er den største byen i grevskapet.

Tralee ble grunnlagt på 1200-tallet, og fikk en sentral posisjon da Kerry ble eget grevskap i 1606. Den ligger der halvøya Dingle begynner – og er et betydelig turiststed. Her kan man besøke Irlands største badeland – Aqua Dom – eller man kan for eksempel stikke innom Kerry County Museum. I Tralee ligger dessuten det nasjonale folketeateret Siamsa Tire.

Naturen i Kerry er svært vegetasjonsrik og vakker, med en rekke bukter og halvøyer langs kysten. Dingle-halvøya inngår i Killarney Nasjonalpark, som også omfatter Killarney-sjøene og områdene rundt.

15 km utenfor kysten ligger det flere øyer, der den mest kjente er den bratte klippeøya Skellig Michael (irsk: Sceilig Mhichil). Den var i mer enn 600 år senter for en munkeorden, og det ligger et kloster fra år 588 e.Kr. i en bratt klippevegg på øya. Klosteret står oppført på UNESCOs verdensarvliste. For å komme dit opp fra stranden, må man forsere hele 620 trappetrinn. Hele øya, samt naboøya Little Skellig, har ellers status som naturreservat.

Flyplassen Kerry Airport, som ligger midt i grevskapet, har faste ruter til Dublin, London og enkelte destinasjoner på det europeiske kontinentet.