Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Brindisi

Planlegger du en tur til Brindisi og lurer om det er leiebiler som passer ditt budsjett? Da har har ingenting å bekymre deg for. Det er mange leiebilalternativer som kan passe perfekt for deg for deg. Det å bestille leiebil er veldig enkelt. Likevel kan du sjekke online for dine foretrukne leiebiltjenester i byen.

Guide til Brindisi

Leiebil Brindisi
Bilutleie Brindisi

Brindisi er en by som ligger i Italias Apulia-region, som er hovedstaden i provinsen Brindisi. Byens økonomi er basert på kjemisk prosessering, landbruk, kommersiell virksomhet og elektrisitetsproduksjon. Byen har en nåværende befolkning på over 80 000. I følge historien ble byen grunnlagt av helten Diomedes. Imidlertid sier fakta at byen Brindisi har eksistert siden de gamle grekernes og romernes tid. Byer i nærheten av Brindisi inkluderer Mesagne, San Pietro Vernotico og Cellino San Marco. 

Byen drar nytte av sin kystnære beliggenhet og har en utrolig havn og havneport som du kan utforske når du besøker byen. Havnen har spilt en avgjørende rolle i den historiske veksten i denne delen av Italia på grunn av sin aktive handel med Hellas og andre land utenfor Adriaterhavet. I tillegg til dette har Brindisi også en enorm samling av fantastiske strukturer som Chiesa di Santa Maria del Casale og den vakre Castello Alfonsino. 

Byen har gunstige klimaforhold, noe som gjør Brindisi til et bedre sted å bo. Det er mange attraksjoner i byen som vil gjøre oppholdet ditt verdt det. Noen av disse attraksjonene er De Cateniano portico, loggia av Palazzo Balsamo og det provinsielle arkeologiske museet. I tillegg inneholder Brindisi livlige historiske sentrum flere gamle gjenstander som du finner tiltalende. Byen var det provisoriske regjeringssetet mellom september 1943 til oktober 1944. 

I tillegg finner du også vakre slott med en rik historie i byen. Noen av disse slottene inkluderer Castello Svevo di Brindisi, Castello Alfonsino og andre utrolige slott som venter på å bli utforsket. Du vil også få muligheten til å nyte deilig mat og vin i Brindisi. Noen av de berømte restaurantene i Brindisi inkluderer Officina dei Sapori Ostuni, Romanelli, Sciue Sciue, Masseria Li Veli, etc. De fleste hoteller i Brindisi har en velutstyrt strand som omgir dem. Vi anbefaler at du bruker Google Maps når du utforsker byen Brindisi. 

Utforsk med din leiebil

Byen Brindisi har mange attraktive og vakre steder som venter på å bli utforsket når du cruiser med leiebilen din. Hvis du vil utforske byen Brindisi i leiebilen din, kan du starte med å besøke katedralplassen. Den maksimale avstanden til katedralplassen er omtrent 6 km, som tar deg rundt seksten minutter å komme dit i leiebilen din. Du kan også komme innom på Colonne Romane som ligger i havneområdet i Brindisi. Det er ikke langt unna katedralplassen. 

Et annet interessant sted du kan utforske er Chiesa di Santa Maria – et av de berømte religiøse landemerkene i byen. Den vakre kirken ligger vest for katedralplassen. Avstanden til stedet er cirka 7 km, som tar 21 minutter å komme dit i din leiebil. Du kan også utforske den historiske arven fra Brindisi. Et av de fremtredende museene du kan utforske er Museo Archeologico Provinciale Ribezzo. Her finner du mange interessante gjenstander knyttet til historien til Brindisi. 

I tillegg kan du sjekke ut noen av de berømte restaurantene i Brindisi for en smak av byens beste tradisjonelle retter. Hvis du er fan av pizza, bør du besøke Romanelli for den beste pizzaen i byen. Den maksimale avstanden til stedet er omtrent 6,7 km, som tar deg 19 minutter å komme dit med leiebil. Andre steder du kan besøke inkluderer ølmuseet, Castello Svevo di Brindis, Loggia di Palazzo Balsamo, Tenuta Partemio, etc. Videre vil du komme over tradisjonelle retter som Panzerotti, Focaccia Barese, Ragù alla Pugliese, etc., mens du spiser deg mett rundt i byen. 

Flyplasser

Byen Brindisi huser fire flyplasser, hvorav to er de mest populære. En av de største flyplassene er Brindisi Casale flyplass, som betjener alle deler av Salento og ligger bare 6 km fra sentrum av byen. En annen flyplass, kjent som Salento, ligger i Brindisi, i Sør-Italia. Bilutleiefirmaer som du vil komme over her inkluderer Budget, Hertz, Europcar, Avis, etc. Bilutleiealternativer som er tilgjengelige inkluderer Economy, Luxury, etc. Noen av de mest populære destinasjonene fra Brindisi Airport er ruter til Pisa, Milan og Verona

En annen av de fire flyplassene er Bari Palese flyplass som ligger i Bari. Denne flyplassen ligger omtrent 8 km nordvest for sentrum. Bilutleiefirmaer som er tilgjengelige på Bari Palese Airport inkluderer Sixt, Hertz, Europcar, Budget, etc. Bilutleiealternativer som er tilgjengelige inkluderer Economy, SUV-er, Cabriolet, Minivans og mange flere. 

Sist, men ikke minst er en annen internasjonal flyplass nær Brindisi Tirana International Airport Nënë Teresa, ofte referert til som Rinas International Airport. Denne flyplassen ligger 285 km fra Brindisi. Du finner bilutleiefirmaer som Enterprise, Avis, Alamo, Thrifty, Europcar, etc. Bilutleiealternativer inkluderer Mini, Minivan, Economy, Compact og mange flere. Lokale flyplasser i nærheten av Brindisi inkluderer Lecce / Galatina og Grottaglie. 

Trafikk

Før du utforsker byen Brindisi i leiebilen din, er det noen ting du trenger å vite på forhånd. Disse tingene inkluderer trafikk, veiforhold, fartsgrenser og parkeringsmuligheter. De fleste motorveier i Brindisi er 3-felts motorveier og har maksimalt 130 km/t. Ikke-store motorveier har en maksimal fartsgrense på 110 km/t, og landeveiene har en maksimal fartsgrense på 90 km/t. Imidlertid bør du følge trafikkreglene og forskriftene, da sjåfører som overskrider fartsgrensene, vil måtte betale en bot. 

Veiene i Brindisi er i god stand. Dessuten er de fleste landeveiene vanligvis smale, så du bør være forsiktig når du kjører på landeveier. Når du kjører, bør du imidlertid unngå Zona Traffico Limitato i Brindisi hvis du ikke har tillatelse. Det er mange parkeringsmuligheter tilgjengelig i byen Brindisi. Parkeringsplasser som er tilgjengelige i Brindisi inkluderer Garage S. Chiara, Parcheggio Aeroporto Brindisi og Deposito Autorimessa di Palma. Parkeringsmuligheter inkluderer korttidsparkering, daglig parkering, langtidsparkering og flere andre muligheter.