Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Brindisi

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brindisi inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brindisi miniguide

Leiebil Brindisi

Bilutleie Brindisi

Brindisi er en by ved Adriaterhavet, sør for Napoli. Havnebyen i  Sørøst-Italia,  er hovedstad i provinsen med samme navn. Byen har 89.000 innbyggere og har fergeforbindelse med Hellas.

Brindisi eller Brunisium var romersk flåtestasjon, og romernes overfartssted til Hellas.  Normannerne tok over byen etter romerne, og senere anla keiser Fredrik 2 et slott her på 1200-tallet. På denne tiden hadde Brindisi 60.000 innbyggere. Byen ble helt ødelagt ved et jordskjelv i 1456. Byen kom seg ikke tilbake til sin tidligere storhetstid før Suezkanalen kom i 1869. Da ble den utgangspunkt for trafikk og handel til Østen. Brindisi eksporterer vin, olivenolje og frukt. I havnen står en 20 meter høy søyle fra 300-tallet som marker slutten på romernes Via Appia. Denne veien var en av de viktigste romerske veiene, og gikk til Roma. Det er også et arkeologisk museum i Brindisi.

Flyplassen Brindisi Aaeroporto ligger to kilometer nord for sentrum av Brindisi.

Norsk bokmål