Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Chiusi

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Chiusi inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Chiusi miniguide

Leiebil Chiusi
Bilutleie Chiusi

Chiusi befinner seg i fjellkjeden Appenninene og har et innbyggertall på nesten 10 000 (2009). Byen ligger i provinsen Siena og tilhører regionen Toscana. Regionen har en sentral beliggenhet på vestkysten av Italia og grenser til Tyrrenhavet som er en del av Middelhavet. Chiusi ligger omtrent 130 km øst for kysten og det er ca. 120 km til Firenze i nord.

Chiusi var en viktig by for etruskerne som bodde i området mellom 1200 og 550 f. Kr, og byen ble erobret av romerne i år 225 f. Kr. Det har blitt funnet rester etter etruskerne i tillegg til gamle gravkamre som stammer fra rundt år 700 f. Kr som er mulig å se i National Archaeological Museum. I gamlebyen står det flere historiske byggverk som blant annet katedralen som strekker seg tilbake til 1000-tallet og et klokketårn som først ble reist på 1200-tallet.

Flyplassen i Firenze kalles både Peretola Airport og Amerigo Vespucci Airport og ligger ca. 140 km unna Chiusi.